Sängar på nätet

Sängramar

En sängram är en ställning med ben och gavel där du kan placera din bäddmadrass för att få en komplett säng. Ramarna finns i flera olika utföranden och du kan därför hitta en sängram som passar in i ditt sovrum. Förutom att hålla din madrass på plats, så kan sängramen innehålla en del bra förvaring i form utav sänglådor eller sängbord. När du köper en sängram är det viktigt att se till så att din madrass är i samma mått som ramen.

 
 
Produkter per sida: Sortera på:
 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9next pagelast page

FEDRO Sängram 90 Vit

FEDRO Sängram 90 Vit

FEDRO är en mycket stilig och funktionell säng för det moderna sovrummet. Dess konstruktion i kombination med den eleganta designen gör FEDRO till en säng som passar i de allra flesta sovrum. Sängen har även en utdragbar extrabädd. Sägens mått gör den idealiskt för gästrummet, tonårsrummet eller var som helst där en extra sängplatser må behövas. FEDRO är tillverkad av spånskivor med melaminyta och finns att tillgå i tre smakfulla finishar. En snygg och praktiskt säng för det moderna hemmet! Ribbotten och madrass köps separat.Vit sängram med utdragbar extrabädd.

SEK2,095.00 Läs mer Köp

ODENSE Sängram 90 m. förvaring Vit

ODENSE Sängram 90 m. förvaring Vit

ODENSE Sängram är en stilren och funktionell barnsäng i tidlös stil. Dess eleganta formspråk med raka linjer ger en bra grund att inreda barnrummet kring. Den är utrustad med tre utdragsbara lådor för smidig förvaring!Dess eleganta formspråk med raka linjer ger en bra grund att inreda barnrummet kringSängram i vitt med tre lådor för förvaring. Ribbotten och madrass ingår ej.

SEK2,795.00 Läs mer Köp

ANGELA Sängram 90 Vit

ANGELA Sängram 90 Vit

Sängram i vit MDF. ANGELA är en sängram för en 90 x 200 cm stor madrass. Den passar perfekt i barnrummet och är tillverkad av stadig vitlackad MDF. Komplettera gärna med sänglådan som finns i tre färger. Madrass och ribbotten ingår ej.ANGELA är en serie för det moderna barnrummet. Möblerna är tillverkade i tålig MDF som vitlackats för att göra den lätt att matcha och torka av. I serien finns flera sängar och förvaringsmöbler, samt förvaringslådor i flera färger att mixa och matcha för ett lekfullt barnrum.Sängram i vitlackad MDF. MåttBredd: 101 cmLängd: 212 cmHöjd: 83 cm

SEK2,995.00 Läs mer Köp

VEN Sängram Svart/Vit

VEN Sängram Svart/Vit

VEN är en serie snygga och moderna möbler i svart och vit folie. VEN är genomtänkta och praktiska möbler med många smarta detaljer men seriens signum är ändå den stilrena designen i vitt och svart. De skarpa kontrasterna skapar intressanta blickfång medans den neutrala färgskalan gör att VEN passar in i de flesta hem.MåttBredd: 202 cmLängd: 222 cmHöjd: 34/80 cm

SEK3,445.00 Läs mer Köp

AGATA Sängram 180 Blå

AGATA Sängram 180 Blå

AGATA är en charmig och retrodoftande sängram med många snygga och påkostade detaljer. Dess mjuka och inbjudande formspråk i kombination med de något vinklade benen i vackert trä gör AGATA till en charmig möbel som finner sig till rätta i de flesta sovrummen. De symmetriskt placerade knapparna i kontrasterande färger gör sitt till helheten och skapar harmoni i det estetiska uttrycket. Sängramen finns att tillgå två färgalternativ. En fashionabel sängram för det stilmedvetna hemmet!Sängram i mörkblått tyg med knappar. Avsedd för resårbotten (ingår ej).

SEK4,495.00 Läs mer Köp

SICILY Sängram 90 + Sängbord Wenge

SICILY Sängram 90 + Sängbord Wenge

Stilig sängram som passar för en madrass som är 90 cm bred. Sängen består av en träram med wengefinish och stadiga, enkla ben. Den stiligt moderna sänggaveln ger Sicily mycket av dess stämningsfulla personlighet, och tillsammans med sängbordet med hylla blir sängen en självklar knytpunkt i sovrummet och ger ett kraftfullt och tryggt intryck olikt många andra sängar. Den snygga wengefinishen gör det lätt att matcha sängramen med andra möbler i sovrummet.Ytterligare information Den här sängramen saknar ribbotten och har istället lister som ramsängen/ramsängbotten kan vila stadigt på. Om man istället föredrar en mjukare madrass, som till skillnad från en ramsäng inte har någon inbyggd ribbotten som ger stadga, så säljer många företag separata ribbottnar till ett väldigt lågt pris. Placera sedan den mjukare madrassen på den ilagda ribbottnen.Observera att det inte ingår någon madrass eller ramsängbotten till sängramen. Vi har många passande ramsängbottnar i vårt sortiment - se artikelförslagen här nedanför. MåttSängramBredd: 90 cmDjup: 200 cmHöjd: 97 cmSängbord Bredd: 53 cmDjup: 41 cmHöjd: 57 cm

SEK4,495.00 Läs mer Köp

MARINA Sängram 90 Furu

MARINA Sängram 90 Furu

MARINA är en hemtrevlig säng som tack vare den extra sängplatsen passar utmärkt för dig som ofta har sovgäster. Sängramen är tillverkad i massiv furu för att vara tålig och stabil och de tre praktiskt inbyggda förvaringslådorna låter dig få plats med både pyjamas och sängkläder. Ribbotten ingår och bäddmadrass kan väljas som tillval. MåttLängd: 205 cmBredd: 98 cmHöjd: 63 cm SpecifikationerBäddmått: 90x200 cmMaterial: massiv furuFärg: klarlackad Vikt: 51 kgMaxvikt: 70 kg

SEK2,495.00 Läs mer Köp

SELENA Sängram 148 Brun/Natur

SELENA Sängram 148 Brun/Natur

SELENA är en serie sovrumsmöbler och förvaringsmöbler som gör det lätt att trivas hemma. Med en lugn färgskala och ren, okonstlad design blir sovrummet en plats att dra sig tillbaka till och drömma bort vardagsstressen. Den behagligt dämpade bruna nyansen tillsammans med den ljusare ekfolien bidrar till seriens rogivande intryck. Allt som allt är detta en helgjuten serie att inreda sovrummet med, antingen i sin helhet eller i kombination med andra möbler.Sängram i brunt och Brushed Oak ekfolie med inbyggd sänggavel. Ribbotten och madrass köpes separat. Kombinera gärna med någon av förvaringsmöblerna i samma serie.Specifikationer Material: Spånskiva, MDF och folieMått Längd: 207 cm Bredd: 148 cm Höjd: 98 cm Sängkantens höjd: 39 cmDenna möbel kan vid montering kräva enklare verktyg såsom skruvdragare, hammare och vinkelhake.

SEK2,195.00 Läs mer Köp

PILGRIM Sängram 180 Vit

PILGRIM Sängram 180 Vit

PIA är en charmig och stilren möbelserie för sovrummet. Dess rena och raka formspråk ger tillsammans med den vita färgen en fräsch och gedigen känsla som minner om forna tiders möbeldesign men med en modern touch. I serien finner du två sängbord och en sängram. Möblerna är tillverkade i vitlackat trä. Sängborden har handtag i metall. En sofistikerad möbelserie för dig som uppskattar romantiska inslag i inredningen!Vitlackat sängram i trä. Avsedd för resårbotten.

SEK4,795.00 Läs mer Köp

CARO Sängram 90 Ek

CARO Sängram 90 Ek

CARO är en mycket stilig och funktionell säng för det moderna sovrummet. Dess finurliga konstruktion i kombination med den eleganta designen gör CARO till en säng som passar i de allra flesta sovrum. Sängen har två öppna fack, en låda samt en utdragbar enhet som förutom att den fungerar som förvaringsyta samtidigt lämpar sig ypperligt som sängbord. Sägens mått gör den idealiskt för gästrummet, tonårsrummet eller var som helst där en extra sängplats må behövas. CARO är tillverkad av spånskivor med melaminyta och finns att tillgå i två smakfulla finishar: i vitt och i ek. En snygg och praktiskt säng för det moderna hemmet!Sängram i ekdekor med utdragbart sängbord. Madrass och ribbotten ingår ej.

SEK2,295.00 Läs mer Köp

AMBER Sänggavel 190 HAPPY Svart

AMBER Sänggavel 190 HAPPY Svart

Med rätt huvudgavel förhöjer du enkelt sängens lyxiga känsla och inbjudande utstrålning. AMBER fångar blicken med stilren formgivning och gör sängen till ett riktigt "statement piece" i sovrummet. Tillsammans med den medföljande fotändan får sängen ett helt nytt uttryck. som passar till många av våra sängar. Huvudgaveln monteras fast i sängramen eller ställs på golvet mellan säng och vägg. Fotgaveln monteras fast i sängramen.Sänggavel och fotända i svart tyg. Huvudgaveln är 10 cm bredare än rekommenderad sängbredd, AMBER 190 rekommenderas därför till 180 cm breda sängar.

SEK3,295.00 Läs mer Köp

EFFY Sängram 160 Vit/Grå

EFFY Sängram 160 Vit/Grå

EFFY är en liten serie möbler för hall och sovrum. Samtliga möbler är av det eleganta och stilrena slaget. Möblerna som ingår är en rymlig garderob, en snygg sängram och ett väldesignat sängbord som levereras i 2-pack. En prisvärd och funktionell möbelserie för dig med sinne för modern och estetiskt tilltalande inredning!En mycket praktiskt sängram som levererar då gäller elegans och stilsäkerhet. Man har inte tummat på designen, allt från den slimmade gaveln och den kontrasterande golvsockeln till den välformade benen, är detaljer som borgar för en väl uttänkt produkt. EFFY har helt enkelt allt man kan önska av en modern sängram, och lite därtill! Kombinera gärna med andra möbler ur EFFY-serien!Ribbotten ingår inte.MåttBredd: 172 cmDjup: 203 cmHöjd: 85 cmBäddmått: 160x200 cmDenna möbel kan vid montering kräva enklare verktyg såsom skruvdragare, hammare och vinkelhake.

SEK2,995.00 Läs mer Köp

LEA Sängram 180 Svart

LEA Sängram 180 Svart

LEA är en mysig och originell serie möbler för sovrummet. I serien finner du en sängram, ett sängbord samt en dagbädd. Möblernas detaljrikt snirkliga utformning ger ett associationsrikt uttryck som inspirerar och skänker livfullhet till inredningslandskapet. Möblerna är tillverkade i svartlackad metall. Extravaganta möbler som ger ditt sovrum det där lilla extra!Sängram i svart stål. Avsedd för resårbotten.

SEK1,795.00 Läs mer Köp

LEIA Sängram 90x190 Star Wars

LEIA Sängram 90x190 Star Wars

Tuff säng som är ett måste för alla Star Wars-fans därute. Låt Stormtroopers, Darth Vader och Luke höja coolhetsnivån i sovrummet och bli beskyddare som motar bort monster och mardrömmar. Tillverkad i stadig MDF är det dessutom en säng som står tryggt och stabilt. Så är du eller känner du en Star Wars-entusiast som helst av allt skulle vilja bo i rymden och slåss med lasersvärd hela dagarna? Då är LULLABY den ultimata sängen.

SEK3,495.00 Läs mer Köp

SICILY Sängram 180 + 2 Sängbord Wenge

SICILY Sängram 180 + 2 Sängbord Wenge

Stilig sängram som passar för en madrass som är 180 cm bred. Divansängen består av en träram med wengefinish och stadiga, enkla ben. Den stiligt moderna sänggaveln ger Sicily mycket av dess stämningsfulla personlighet, och tillsammans med de två sängborden med hylla blir sängen en självklar knytpunkt i sovrummet och ger ett kraftfullt och tryggt intryck. Den snygga wengefinishen gör det lätt att matcha sängramen med eventuella andra möbler i sovrummet.Ytterligare information Den här sängramen saknar ribbotten och har istället lister som ramsängen/ramsängbotten kan vila stadigt på. Om man istället föredrar en mjukare madrass, som till skillnad från en ramsäng inte har någon inbyggd ribbotten som ger stadga, så säljer många företag separata ribbottnar till ett väldigt lågt pris. Placera sedan den mjukare madrassen på den ilagda ribbottnen. Observera att det inte ingår någon madrass eller ramsängbotten till sängramen. Vi har många passande ramsängbottnar i vårt sortiment - se artikelförslagen här nedanför. MåttSängramBredd: 180 cmDjup: 200 cmHöjd: 97 cmSängbord Bredd: 53 cmDjup: 41 cmHöjd: 57 cm

SEK7,295.00 Läs mer Köp

RICK Våningssäng 90x190 Vit

RICK Våningssäng 90x190 Vit

Våningssängen RICK är en charmig och praktisk våningssäng som blir ett optimalt val när du vill inreda både snyggt och yteffektivt, till exempel i gästrummet eller sommarstugan. Våningssängen monteras dessutom smidigt ner till två separata enkelsängar - perfekt när barnen får egna rum, vid flytten eller när du helt enkelt känner för lite förändring. RICK är tillverkad i massivt trä för bästa stabilitet och har trappsteg och kanter som är rundade för att vara så snälla mot händer och fötter. Två stycken ribbottnar i massivt trä ingår. Madrasser ingår ej.SpecifikationerFärg: vitlasyrMaterial: massivt träVikt: 51 kgÖvrig info: Sängramen är avsedd för barn från och med sex år. Produkten uppfyller svensk kvalitets- och säkerhetsstandard för våningssängar (EN 747-1, EN 747-2 2007).Maxbelastning per bädd: 70 kgMåttBäddmått: 90x190 cmLängd: 200 cmBredd: 102 cmHöjd: 148 cm

SEK3,195.00 Läs mer Köp

NICOLINA Sängram 180 Ek

NICOLINA Sängram 180 Ek

NICOLINA är en omfattande möbelserie som innehåller det mesta som kan behövas i en modern bostad. Dess klassiska design är elegant utförd med utpräglad fingertoppskänsla för smakfullt diskreta detaljer som bidrar till en tidlös känsla. Serien erbjuder någonting för varje rum i hemmet, allt från olika förvaringsmöbler till sovrums- och köksmöbler. Möblerna finns att tillgå i vitt i ekfinish. Skandinavisk design när den är som bäst!Dess klassiska design är elegant utförd med utpräglad fingertoppskänslaSnygg Sängram med yta i ekfolie. Ribbotten och madrass ingår ej.

SEK5,495.00 Läs mer Köp

FEDRO Sängram 90 Ek

FEDRO Sängram 90 Ek

FEDRO är en mycket stilig och funktionell säng för det moderna sovrummet. Dess konstruktion i kombination med den eleganta designen gör FEDRO till en säng som passar i de allra flesta sovrum. Sängen har även en utdragbar extrabädd. Sägens mått gör den idealiskt för gästrummet, tonårsrummet eller var som helst där en extra sängplatser må behövas. FEDRO är tillverkad av spånskivor med melaminyta och finns att tillgå i tre smakfulla finishar. En snygg och praktiskt säng för det moderna hemmet! Ribbotten och madrass köps separat.Sängram i ekdekor med utdragbar extrabädd.

SEK2,095.00 Läs mer Köp
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9next pagelast page